Sivut

03 marraskuuta 2014

#karkkineule

Pirkka-lehti, Novita ja Fazer järjestivät tänään päättyneen kakkineule-kilpailun, jossa tarkoituksena oli siis neuloa tai virkata mikä tahansa työ Fazerin karkkikääreistä inspiroituneena ja tietty Novitan langoilla. Kilpailu oli pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta toteuttamisinnostusta herättävää ideaa ei kovin vauhdikkaasti syntynyt. Sirkusmaiseen tyyliin aloitinkin viikko sitten vihdoin askaroimaan kolmea joulupalloa. "Eihän yhden tällaisen neulomiseen mee kuin tunti." Niinpä niin, insinöörin laskelmista unohtui pallojen täyttäminen, venytys, vanutus ja muu viimeistely. Sekä aika olennaisena postin kuluttama aika paketin perille toimittamiseen. Arvoitukseksi jäi, ehtikö perjantaina matkaan laitettu maksikirje maanantaihin mennessä perille. En siis ole varma, olenko osallistunut tähän kilpailuun vai en, eheh.




Tästä se siis lähti: joulupallon kaava, muutamat kuvaprintit pakkauksista ja karkkipapereista. Kuosiksi valikoitui Kiss Kiss ihan puhtaasti värien takia. Itse karkit ei makuhermoja miellytä :) Koskaan en ollut palloja neulonut, enkä varsinkaan kirjoneuleena, mutta eikö tällaisiin tapauksiin ole juuri parasta testata jotain uutta? Olishan ne tietty vähän siistimmät voineet olla ja kuvioita olis voinut hioa aika paljon

Kolmen pallon sarjasta ensimmäisessä seikkailee tietenkin kissa. Muut kuviot mukailevat karkkipaperien kiehkuroita. Toisessa pallossa on samoin karkkipaperista löytyvät kukat. Viimeinen pallo on vain raidoitettu Kiss Kissin väreillä.




Olen yrittänyt etsiä tietoa, saako näiden ohjeita julkaista ennen kilpailun päättymistä. Voittajan tai voittajat siis valitsee Suomen Kädentaidot -messujen kävijät Tampereella 14.-16.11. Pakko ehkä vierailla messuilla katsomassa, ehtikö se oma postipaketti ajoissa perille. Koska mitään mainintaa en löytänyt, päätin varmuuden vuoksi pantata ohjetta vielä tovin, mutta eiköhän se ennen joulua langoille pääse.

Ps. Äidin huivi valmistui kuin valmistuikin ajoissa, mutta huivin toimittamisessa oli niin kiire, enkä ole sitä äipälle luovuttamisen jälkeen nähnyt, mutta kyllä senkin tänne esille sullon, kunhan saadaan kuvia aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti