Sivut

30 marraskuuta 2014

Oivallista adventtia!

Reilut neljä viikkoa jouluun, enkä ole tehnyt minkäänlaisia jouluvalmisteluja. On ennen kuulumatonta, että mulla olisi lahjoja ostamatta joulukuun alussa. Nyt löysin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan hankitun lahjan viime viikolla. Taidan pikkuhiljaa alkaa ymmärtää, mitä ihmisten joulustressi on ;) 

Ensimmäinen adventti kului siskon kestittävänä ja on pakko jakaa tännekin mainio toteutus adventtikynttilöistä. Esimerkiksi Hemtex myy tällaisia numerosarjoja, jotka voi taustalla olevien piikkien avulla kiinnittää haluamiinsa kynttilöihin! Ei siis tarvitse säilöä tilaa vievää kynttelikköä yhtätöista kuukautta kaapeissa neljän päivän käytön takia. Nämä menee tosi pieneen tilaan, eikä hintakaan kaada pienempääkään joulubudjettia. Heh, ja bonuksena näitä voi käyttää lasten syntymäpäiväkynttilöissä ensimmäisenä neljänä vuonna!



Suunnittelin tänne jonkinmoista joulukoriste- ja askartelupainotteista joulukalenteria, mutta nyt alkava tiukka treeniviikko, sitä seuraava kisaviikko ja sitä seuraava tenttiviikko olivat vähän eri mieltä. Luonnokset oli kyllä jo valmiina, mutta jonkun olisi vielä tarvinnut suorittaa sitä itse askartelua ja vielä kuvatakin jotain homman havainnollistamiseksi. Nämä siis jääköön täyttämään ensi vuoden kalenteria, mutta en ihan näin helpolla ajatellut luovuttaa!

Tiedossa onkin toivottavasti tavallista tiuhempaan tahtiin satelevia paketointi- ja pakettikortti-ideoita. Punaisena lankana nopeus, helppotekoisuus ja kierrätys. Wait for it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti