Sivut

23 heinäkuuta 2014

Kun mikään ei valmistu

... voi aina aloittaa uusia!

Tällainen toiminta on kyllä vastoin kaikkia periaatteitani. Korkeintaan yksi työ kutakin lajia (siis virkkaus, neulomus tai ompelus) saa kerrallaan olla kesken, muuten menee pasmat sekaisin. KyJy-haaste kuulosti kuitenkin niin villiltä, etenkin kun kaikki tekeminen junnaa paikallaan, eikä työmatkoillakaan enää synny mitään.

Ei huolta, jos kyjy ei sano mitään. En kertakaikkiaan ollut koskaan kuullutkaan moisesta, ennenkö se jossakin täällä blogistanian viidakossa tuli pari viikkoa sitten vastaan. Googletuksen perusteella tätä on kuitenkin harrastettu jo monena vuonna.

Kyjy eli kesäyöstä jouluyöhön. Tarkoituksena on aloittaa ja saattaa valmiiksi 20 työtä 20.6.-24.12. välisenä aikana - neuloen tai virkaten. Kaikki 20 työtä tulee olla aloitettuna 30.9. mennessä. "Alkuperäinen" kyjy löytyy Novitan neulomosta, joka harmillisesti on maksullinen. Kilpailevan kyjyn on kuitenkin Koukussa ja Lankakori Sekaisin -blogien kirjoittajat luoneet facebookiin

Itse ajattelin vain varjo-kyjyillä. Siis neuloa ja virkata oman mieleni mukaan mitenkään minnekään raportoimatta. Tai no, tietysti tänne vähän vilauttaa väliaikatietoja ja (toivottavasti) valmistuneitakin puuhia.



Lankakätköjen penkojaisten jälkeen tuloksena on langat - tittididii - kuuteen projektiin! Kuvittelin, että helpostihan tuosta edes 10 tai 15 suunnitelmaa kehittelee. Mitä vielä. Ai niin, unohdin sanoa, että tarkoituksenanihan on käyttää vain jo valmiiksi kotona oleskelevia nöttösiä. Saa nähdä, pitääkö siitä(kin) periaatteesta hieman joustaa, ennenkö lähestytään kahtakymmentä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti