Sivut

01 heinäkuuta 2014

Järjestys kunniaan

Myönnän, mulla on ehkä jonkinlainen neuroosi. Se ei näy päälle, mutta esimerkiksi Mainio saa välillä tuta sen voiman. Siivous- tai oikeastaan järjestysneuroosi nimittäin rajoittuu tiukasti kaapien ja laatikoiden sisäpuolelle. Periaatteella paikka kaikelle ja kaikki paikalleen, mutta oikeastaan vain ensimmäinen puolikas tuosta sanonnasta, sillä tasoilla ja lattioilla 'saattaa' kyllä lojua tavaraa odottamassa pääsyään niille paikoilleen.

Jos saisin valita, ottaisin keittiöni täyteen pelkkiä laatikoita - ehkä paras säilytysmekanismi ikinä. Niissäkään ei silti jauhopussit ja muut epämääräisen malliset kuiva-ainepakkaukset kuitenkaan ikinä pysy pystyssä ja jauhopusseista aina vuotaa jauhoa laatikon pohjalle.




Siispä samanlaisia, laatikkoon juuri (sattumalta tosin) täydellisen kokoisia purkkeja, pala kartonkia, pala sinitarraa ja tussi tai tulostin. Mieluisa fontti valikoitui jostakin netin ilmaispalvelusta, joita löytää loputtomiin esimerkiksi googlesta, hakusanoilla "ilmaiset fontit" tms. Itse vain jäljensin fontin käsin tietokoneen näytöltä, mutta vähemmällä vaivalla selviää, jos tulostaa oikeat nimilaput.




Ps. Vinkkinä, esimerkiksi makaronin ja riisin keitto-ohjeet kannattaa leikata talteen alkuperäisistä pakkauksista ja laittaa kiinni kannen sisäpuolelle. Ei tarvitse sitten parin päivän päästä googlettaa, miten sitä riisiä keitetään ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti