Sivut

25 toukokuuta 2014

Punaista ja makeaa

En muista koska olen viimeksi ostanut lankaa. Olen ollut jonkinlaisessa langanostolakossa, sillä niitä alkaa olla nurkat ja laatikot täynnä. Lienee melko yleinen vaiva neulovien ihmisten läheisyydessä.

Sen tiedän varmuudella, että elokuun 2013 jälkeen en ainakaan ole ostanut lankaa. Silloin siis päätin lakkoni aloittaa. Edellisestä kerästä saattaa siis olla vielä pidempi aika. Melko hurjaa. Tosin saatan alelaareista ostaa yksittäisiä "tää näyttää tosi kivalta"-keriä, jolloin en edes tajua ostaneeni lankaa.

En koskaan (ikinä, milloinkaan, vähän radikaali ilmaisu, mutta kuitenkin) osta punaista lankaa. Tai no, mitään punaista ylipäätään. Nyt mielen sopukoissa on kuitenkin peräti kaksi projektia, mitkä ehdottomasti vaativat punaista:



Ensimmäinen niistä on odotellut jo pitkään, mummun kutoman unisukan toinen pari on jossakin vuosien saatossa hävittänyt itsensä. Jäljellä olevassa sukassa on jo valmiiksi kahta eri punaisen sävyä, joten ajattelin, että toinen pari saa olla mitä vaan, kunhan punaista.

Kuva: Emma Karvonen





















Uudempi ihastus on Emma Karvosen Raanu-sukat. Olen näitä katsellut varmaankin jo viime kesänä, mutta nyt ne tuli uudelleen vastaan, enkä oikein tahdo päästä yli. Ullaneuleen ohje on roikkunut selaimen välilehdellä siitä asti. Mietin ensin jo kaapista löytyvien lankojen käyttöä, mutta ei. Mikään yhdistelmä ei vaan näyttänyt yhtä hyvälle - raanulle. Siinähän menee koko sukkien idea, jos poistutaan raanun värimaailmasta.

JA LOPUT LANGAN JÄMÄT TUHLAISIN NÄIHIN

Ihan putkeen langanostopuuhat ei kuitenkaan menneet - vai mitä luulette, kun tulos oli tämä?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti