Sivut

06 helmikuuta 2015

Järjestys kunniaan (2)

Ärsyttääkö ketään muuta nykyään johtopaljous? Telkkarin, digiboksin, pleikkarin, toisen pleikkarin, reitittimen ja tuhannen muun vempaimen johdot on kiltisti piilossa tv-tason ja seinän välissä. Työpöydän takana oleva viidakko ratkaistiin ostamalla mäkki, eheh. Sen sijaan laatikoista löytyvä johtovuori on jo kohdannut monta järjestysyritystä, mutta voittanut ne kaikki!

Tässä jälleen yksi, josta mulla on kutina, että tämä saattaisi toimia!


























Kuukauden päivät keräilin vessapaperihylsyjä. Kuukauden ajan lidlin vessapaperi myös oli pannassa, koska sen hylsyjä kiertää sininen teksti joka puolella. Pari kierrosta teippiä koristeeksi ja voilà! Teippihän tosiaan jää hylsyjen väliin piiloon kun niitä laittaa rinnakkain, mutta ajatushan on tärkein :'D

Se, minkä uskon tekevän tästä paremman, on johtojen asettelu: ota johdon päistä kiinni ja taittele loppu johto sopivan kokoiseksi paketiksi. Tuuppaa hylsyyn niin, että johdon päät jäävät ylöspäin. Laatikon avatessa näkee siis heti, mitä johtoja se on syönyt, eikä jokaista johtorullaa tarvitse aukoa oikean kokoista USB-johtoa etsiessä. Nyt vain odotellaan käytännön testin tuloksia!





Jäljelle jää siis enää keittiön johtosekamelska! Annan ison pusun sille, joka keksii, miten piilottaa yläkaappien alta "roikkuvat" johdot. Samalla voisi taikoa lisää pöytätilaa ja piilottaa koko vempaimet jonnekin, mistä niitä olisi helppo käyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti